ERZURUM / HINIS - Hınıs İmam Hatip Ortaokulu

Nis

6.Sınıf fen bilimleri dersinde duyu organlarını laboratuvarda model üzerinde gösterdik. Ders sonunda bilgileri pekiştirmek için değerlendirme yaptık

Nis

Okulumuz Meslek Tanıtma Kulübü olarak düzenlediğimiz söyleşiye ilçemizde emniyet görevlisi olarak çalışan Sayın Murat Tekin'i davet ettik.Öğrencilerimiz polislikle ilgili merak ettikleri soruları sorarak bilgi sahibi oldular .

Mrt

Koordinasyon eylem planı kapsamına öğrencilere "Aile İçi Şiddet Nedir " başlığıyla sunum yapıldı.

Mrt

Okulumuzda Sivil Savunma Haftası etkinlikleri yapılan program ve öncesinde gerçekleştirilen tahliye tatbikatı ile icra edildi.

Mrt

Okulumuz  Meslek Tanıtma Kulübünün düzenlediği söyleşi etkinliğine ilçemizin tanınmış avukatlarından aynı zamanda okul velimiz olan Avukat Şener Ekici katıldı. Söyleşide hem kulübün hazırladığı sorulara cevap verdi hem de kendi hayatı ve avukatlıkla ilgili genel bilgiler paylaştı

Mrt

Okulumuzda tüm kademelerde deneme sınavlarımız devam etmektedir.

Ock

Enerji Verimliliği Haftası kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi ve bilgilendirme faaliyetleri yapıldı.

Ara

Okulumuzda birinci dönem sonu 2. veli toplantısı velilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Okul Müdürü Oktay Veysel TAZEGÜL'ün sunumuyla başlayan veli toplantımızda daha sonra velilerimiz öğrencilerinin durumları ile ilgili öğretmenlerimiz ile birebir görüştü.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası kutlandı. Öğrencilere yerli malı kullanımının önemi hatırlatıldı.

Ara

Yerli Malı Haftası kapsamında geliri Filistin'e gönderilmek üzere kermes yapıldı.

Ara

Türkçe öğretmenimiz ve öğrencilerimizin katkılarıyla okulumuzda şiir dinletisi yapıldı.

Ekm

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerinin katkılarıyla hazırlanmış olan 15 Temmuz Çocuk Gazetemiz yayınlandı.

Ekm

21. Yüzyılın becerilerinden olan kodlama becerisi, okulumuzda yapılan etkinlikler ile öğrencilerimize kazandırılmaya devam ediyor. Kodlama haftası kapsamında okulumuzda bilgisayarlı ve bilgisayarsız kodlama etkinlikleri ile öğrencilerimiz kendilerini geliştirme imkanı buluyorlar.

Ekm

Okulumuzda, tüm sınıf düzeylerinde deneme sınavları yapıldı. Belirli aralıklar ile yapılmaya devam edecek deneme sınavlarında öğrencilerimiz seviyelerini ve eksik oldukları konular görme imkanı bulacaklar.

Ekm

Sınıflarımızda Sınıf Kuralları Köşesi Oluşturuldu.