ERZURUM / HINIS - Hınıs İmam Hatip Ortaokulu

Ekm

Okulumuzda sınıflar arası futbol turnuvası gerçekleştirildi. Ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürmüz Sayın Mehmet ÇİFTÇİ'den alan ve turnuvada şampiyon olan 6-A sınıfımız başta olmak üzere turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Okulumuzda tüm sınıflar düzeyinde hazırbulunuşluk sınavı uyguladık.

Ekm

Okulumuzda uçurtma şenliği etkinliği gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz neşeli anlar yaşadılar.

Eyl

Mevlid-İ Nebi Haftası kapsamında okulumuzda Mevlid Kandili programı düzenlenmiştir. Okul idaresi, öğretmenleri ve öğrencilerinin katılımında gerçekleşen programda öğrencilerimiz şiir, orotoryo gibi etkinlikler sunmuştur. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder tüm İslam Aleminin Mevlid Kandilini kutlarız.

Eyl

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI. YOĞUN BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞEN TOPLANTI VELİ ÖĞRETMEN GÖRÜŞMESİYLE SONA ERDİ.TOPLANTIYA KATILIM GÖSTEREN TÜM VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

Etkili ve lider öğretmenlik, öğretmenliğin misyonu, millî, manevi ve evrensel sorumlulukları konusunda seminer düzenlendi

May

Kalite Takip Sistemi kapsamında "Meslek dersleri kazanım testleri ile öğrencilerin bilgi ve kazanımlara sahip olma düzeyi tespit edilir." çalışması yapıldı.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Mustafa ÖZTÜRK ve Fatih BAYRAKÇI öncülüğünde öğrencilerimizden oluşan bir ekiple bisiklet gezisi yapıldı.

May

KTS kapsaminda okulumuzun koridorlarını hat,tezhip ve ebru eserleriyle süsledik. Okulumuz arapça öğretmeni Nurcan CANBEK tarafından yapılan etkinlikle öğrencimizin bu sanatlara olan merakı arttırıldı.

May

VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ İLE İLGİLİ SUNUM YAPILDI.

Nis

Okulumuz Beden Eğitimi öğretmeni Fatih BAYRAKÇI öncülüğünde akıl ve zeka oyunları ile ilgili satranç ve mangala turnuvası yapıldı.

Nis

Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi öğrenciler ve depremzedeler  için ramazan sandığı uygulaması ve "Paylaşmak mutluluktur" projesi kapsamında elde edilen gelirler teslim edildi.Böylece öğrenciler paylaşım mutluluğunu tatmış oldular.

Nis

Öğrencilerin bilimsel çalışma, deney, inceleme, gezi ve gözlemlerde bulunmaları, laboratuvar çalışmalarında aktif olarak kullandık.  Ayrıca öğrenciler, bilim adamlarının icat ve keşifleri ile ilgili araştırmalarını yapıyorlar.

Nis

Hınıs Ulu Camii,  Hınıs ilçemizde  yer alan cami 1734 yılında Muş Beylerinde Alâeddin Bey tarafından 1734 yılında inşa edilmiştir. Bu güzel Camiimizi 8/A sınıfından  öğrenci grubu tarafından ziyaret edilerek camii hakkında bilgilendirildiler.

Nis

İngilizce Öğretmenimiz Tuba ADIGÜZEL liderliğinde  E-okul, MEBBİS, EBA uygulamaları, dogm.meb.gov.tr, religiouseducation.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr, hafiz.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr gibi web sitelerini inceledik.