ERZURUM / HINIS - Hınıs İmam Hatip Ortaokulu

Kas

Okulumuz akademik takip komisyonu tarafından yapılan toplantı okul müdürümüz Sayın Oktay Veysel TAZEGÜL başkanlığında Müdür yardımcısı Sayın Servet TAŞ ve branş öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşti. Öğrencilerimize yapılan deneme sınav sonuçlarının ayrıntılı analizi yapılarak derslerde edinilmeyen kazanımların tam öğrenme modeline uygun olarak destekleme ve yetiştirme kurslarında ek öğrenmelerle giderilmesi gerektiği söylendi.

Ekm

OKULUMUZ TARAFINDAN HAZIRLANAN 29  EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI.

Ekm

OKUL GEZİSİ KAPSAMINDA ERZURUM MERKEZDEKİ LİSELER VE TARİHİ YERLER GEZİLDİ.

Ekm

OKULUMUZ FEN BİLİMLERİ ÖĞRETMENİ ÖZGEHAN POLAT TARAFINDAN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE YÖNELİK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNCE HAZIRLANAN SLAYT İLE HİJYEN EĞİTİMİ VERİLDİ.

Ekm

Fen laboratuvarımızı aktif kullanma noktasında 5. Sınıf öğrencilerimizle çeşitli etkinlikler yaptık. Mikroskopta yapılan incelemelerde öğrencilerimizle aktif öğrenme yöntemiyle eğlenceli bir öğrenme gerçekleştirild.

May

2022-2023 Eğitim Öğretim dönemine hazırlık çalışmaları kapsamında Okul müdürümüz Sayın Oktay Veysel  TAZEGÜL ve 7. Sınıf rehber öğretmenimiz Nurcan CANBEK tarafından 7.sınıf öğrencilerine LGS hakkında bilgilendirme semineri verilmiştir.