ERZURUM / HINIS - Hınıs İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Kur'an ayı Ramazan'da, öğrencilerimizin gönüllerine ve zihinlerine Kur'andan damlalar yerleşmesi temennisiyle, 40 Ayet yarışmasını yaptık.

Mrt

40 ŞİİR 40 ŞAİR Öğrencilerimiz arasında 40 Şiir 40 Şair etkinlikleri kapsamında şiir yarışması düzenlenmiştir.

Böylece öğrencilerimizin şiirin yarattığı güzel duyguları yaşaması ve sanatsal ortamın havasını teneffüs etmeleri sağlanmıştır.

Mrt

Fiziki ortamların düzenlenmesi kapsamında okulumuz laboratuvarın etkin kullanımına  yönelik bazı çalışmalarımızı yaptık. Kapı giydirmesi ve  bazı kimyasal eksikliklerimiz dışında gerekli eksiklikler idarecilerimiz tarafından tamamlanmıştır. Laboratuvarımızın duvar boyamasını ve çeşitli figürlerle süslemesini  yaptık. Akıllı tahtamız da teslim alınmış olup en kısa zamanda montajı yapılıp  faaliyete geçecektir.

Mrt

• Okulumuz akademik takip komisyonu tarafından yapılan toplantı okul müdürümüz Sayın Oktay Veysel TAZEGÜL başkanlığında Müdür yardımcısı Sayın Servet TAŞ ve branş öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşti. Öğrencilerimize yapılan deneme sınav sonuçlarının ayrıntılı analizi yapılarak derslerde edinilmeyen kazanımların tam öğrenme modeline uygun olarak destekleme ve yetiştirme kurslarında ek öğrenmelerle giderilmesi gerektiği söylendi.

Mrt

RAMAZAN AYI ETKİNLİNLİKLERİ KAPSAMINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR İLE İLGİLİ VİDEO GÖSTERİSİ HAZIRLADIK.

Mrt

Hz. Muhammed’in (sav) eğitim anlayışı ve eğitim metotları konulu makale taraması yapıldı. Bu konuda hazırlanan sunum öğretmenlerimizle paylaşıldı.

Mrt

Okulumuz Türkçe öğretmeni Ayşe SUCU ABA önderliğinde öğrenci, veli ve öğretmenlerimizin işbirliği ile hazırlamış olduğu "Al Götür, Oku Getir" sloganıyla okuma etkinliği yapıldı.

Ara

PSİKOPARK PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA ETKİNLİKLER YAPILDI.SINIFLARIMIZDA KURULAN ATÖLYELERDE FAALİYETLER GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ara

ÖĞRENCİLER ARASI SATRANÇ TURNUVASI YAPILDI. TURNUVAYA KATILIM OLDUKÇA YOĞUNDU. YARIŞMAYI KAZANAN ZÜLEYHA COŞKUN İSİMLİ ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Ara

Okulumuzda  öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizce  hazırlanan şiir dinletisi yapıldı.

Ara

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN VAKTİ KUŞANMAK ADLI PROJESİ KAPSAMINDA NAMAZ KONULU BİLİNÇLENDİRİCİ GÖRSELLER SUNULDU. AYRICA ÖĞRENCİLERE ÇEŞİTLİ İKRAMLAR DA YAPILDI. UYGULAMADA GÖREV YAPAN ŞULE ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

OKUL ŞİDDETİ ÖNLEME KOMİSYONUNCA KADINA YÖNELİK ŞİDDETİN ÖNLEMESİ EYLEM PLANI KAPSAMINDA İÇİŞLERİ BAKANLIĞINCA HAZIRLANAN VİDEO GÖSTERİSİ SUNULDU. ARDINDAN BİLGİLENDİRİCİ SUNU AFİŞ VE BROŞÜR SUNUMU YAPILDI. BU ÇALIŞMAYI HAZIRLAYAN ÖĞRETMENLERİMİZ FATİH BAYRAKÇI VE ÖZGEHAN POLAT'A TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN OLUŞAN 30 KİŞİLİK BİR GRUPLA  ÖĞRETMENLERİMİZDEN OLUŞAN BİR KAFİLE EŞLİĞİNDE ERZURUM MERKEZİNDE BULUNAN KİTAP FUARI GEZİLDİ. BUNUNLA BİRLİKTE ÖĞRENCİLERİMİZ  KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİLER. GÖREVLİ ÖĞRETMENLERİMİZE  VE KATILIM GÖSTEREN ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

OKULUMUZDA DEPREM ANI ÇÖK - KAPAN-TUTUN  TATBİKATI YAPILDI.

Kas

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞININ 'YÜZME BİLMEYEN KALMASIN PROJESİ ' KAPSAMINDA ERZURUM MERKEZİNDEKİ YÜZME SALONUNA 50 KİŞİLİK ÖĞRENCİYLE KATILIM SAĞLADIK. AYRICA İLİMİZİN TARİHİ VE TURSİTİK YERLERİ DE GEZİLMİŞ OLDU. PROJEDE EMEĞİ GEÇEN İLÇE SPOR MÜDÜRLÜĞÜMÜZE VE GÖREV ALAN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.